Staff

Topsport-staf Team Delta Lloyd en Talentploeg.

Om de ambities van Team Delta Lloyd en de Talentploeg te kunnen realiseren richting Olympische Spelen Tokyo 2020 is meer nodig dan talentvolle zeilers, toegewijde coaches, boten en water alleen. Rondom Team Delta Lloyd en de Talentploeg is een hele groep mensen achter de schermen actief om te zorgen dat de Road to Tokyo een succesvolle wordt.
Allereerst een heel leger van enthousiaste vrijwilligers, dat al sinds jaar en dag de zeilboten naar verre oorden vervoert en ook weer ophaalt. Per auto, boot, of vliegtuig. Maar die vrijwilligers zorgen ook voor bijvoorbeeld onderhoud van de boten en ander materiaal, bestickering, verven.. je kunt het zo gek niet bedenken. Een onmisbare factor op de Road to Tokyo!

Daarnaast de managers Topsport en Talentontwikkeling, verantwoordelijk voor de Topsportorganisatie, -faciliteiten en externe relaties. De teammanagers, die van A tot Z de zaken voor zeilers en hun coaches regelen, zoals transport, accommodatie, registratie, maar ook planningen, overleg, etcetera. Een persvoorlichter, die samen met de camerajournalist, de media inlicht en voorlicht over de olympische campagne, en zorgt dat de zeilers zich in de eerste plaats op hun prestaties kunnen focussen. En last but not least uiteraard een ‘medische crew’: van bondsarts tot fysiotherapeut, een mental coach, voedingsdeskundigen en fysieke trainers. Want een groot deel van het leven van een topsporter draait natuurlijk om een mentale en fysieke topconditie.

We stellen ze graag even voor:

Serge Kats - Manager Topsport
Dorien Hoekstra - Teammanager Team Delta Lloyd
Cees Booi - Hoofd vrijwilliger(s)
Mark Haak & Bart Bressers - Fysio- & manuele therapie
Giorgos Charalampopoulos - Strength & Conditioning (S&C)
Marianne Vlasveld - Inspanningsfysiologie
Francoise Broekhof & Robert van Oosterom - Sportartsen
Jutta Hulshof (NOC*NSF) - Mentale training en prestatiegedrag
Kristin Jonvik (NOC*NSF) - Sportdiëtiek
Frans van Dijk (NOC*NSF) - Prestatiemanager zeilen
Edwin Lodder - NTC Scheveningen
Lieke Beukema - Persvoorlichting Team Delta Lloyd
Teunis van der Poel - Camerajournalist

naar boven