Staff

Topsport-staf Team Delta Lloyd en Talentploeg.

Om de ambities van Team Delta Lloyd en de Talentploeg te kunnen realiseren richting Olympische en Paralympische Spelen Rio 2016 en Tokyo 2020 is meer nodig dan talentvolle zeilers, toegewijde coaches, boten en water alleen. Rondom Team Delta Lloyd en de Talentploeg is een hele groep mensen achter de schermen actief om te zorgen dat de Road to Rio een succesvolle wordt.
Allereerst een heel leger van enthousiaste vrijwilligers, die al sinds jaar en dag de zeilboten naar verre oorden vervoeren en ook weer ophalen. Per auto, boot, of vliegtuig. Maar die ook zorgen voor bijvoorbeeld onderhoud van de boten en ander materiaal, bestickering, verven.. je kunt het zo gek niet bedenken. Een onmisbare factor op de Road to Rio!

Daarnaast de managers Topsport en Talentontwikkeling, verantwoordelijk voor de Topsportorganisatie, -faciliteiten en externe relaties. De teammanagers, die van A tot Z de zaken voor zeilers en hun coaches regelen, zoals transport, accommodatie, registratie, maar ook planningen, overleg, et cetera. Een persvoorlichter, die de media inlicht en voorlicht over de Olympische campagne, en zorgt dat de zeilers zich in de eerste plaats op hun prestaties kunnen focussen. En last but not least uiteraard een ‘medische crew’: van bondsarts tot fysiotherapeut, een mental coach, voedingsdeskundigen en fysieke trainers. Want een groot deel van het leven van een topsporter draait natuurlijk om een mentale en fysieke topconditie.

We stellen ze graag even voor:

Serge Kats - Manager Topsport
Dorien Hoekstra - Teammanager Team Delta Lloyd
Cees Booi - Hoofd vrijwilliger(s)
Mark Haak & Bart Bressers - Fysio- & manuele therapie
Giorgos Charalampopoulos - Strength & Conditioning (S&C)
Francoise Broekhof, Robert van Oosterom - Sportartsen
Jutta Hulshof (NOC*NSF) - Mentale training en prestatiegedrag
Kristin Jonvik (NOC*NSF) - Sportdiëtiek
Edwin Lodder - NTC Scheveningen
Lieke Beukema - Persvoorlichting Team Delta Lloyd

naar boven